Danske Husdyr

Avlsforeningen for gamle danske husdyrracer

På nedenstående link finder du beskrivelserne af de gamle husdyrracer, hentet fra DCA rapport nr. 14 : Af Lydia H. Sørensen og Vivi Hunnicke Nielsen, Institut for Molekylærbiologi og Genetik, Aarhus Universitet:

 

 

 

2015

Generalforsamlingen 2015 blev afholdt den 28. februar.

Også i år blev den afholdt "Hos Anne Marie" og vi fik en fantastisk god middag, som bestod af en god dansk hakkebøf og sluttede af med kaffe og kringle. Den bøf er bestemt værd at køre efter.

 

Der var 46 fremmødte til generalforsamlingen og deraf var der 44 stemmeberettigede.

Sonja var glad for det store fremmøde der var i år.

 

Det første bestyrelsesmøde, hvor konstitueringen af bestyrelsen, samt avlsudvalgene fandt sted - blev afholdt den 21. marts, så referatet vil du snart kunne læse her på hjemmesiden.

 

Du kan dog allerede nu se, hvordan bestyrelse og avlsudvalg har foretaget konstitueringen, se siden bestyrelsen samt avlsudvalg

 

 

2014

Generalforsamlingen 2014 blev afholdt den 22. februar "Hos Anne Marie", Messingvej 74, Randers.

 

Der var 36 deltagere, hvoraf 31 var stemmeberettigede.I boksen her til højre findes beretning, referat samt de valgte personer til Bestyrelsen og diverse avlsudvalg. Der har ikke været afholdt konstitueringsmøde på nuværende tidspunkt. Det finder sted den 22. marts, så der vil komme en revideret liste af de valgte personer.

 

 

 

 

Generalforsamlingen

 

Kontaktoplysninger

20866707

hyrdenshus@outlook.dk